Fiske Foton

Fishing Photo

Att ta en fisketur är för många en hobby, en hobby som kräver mycket tid och tålamod. Mycket av den tiden du fiskar går åt till att vänta tålmodigt förmodligen i en båt eller på en brygga mitt i naturen därför är det perfekt att ta med sig kameran på fisketuren.

Att ta med sig kameran ut på vatten kan låta som en dålig ide men med rätt skyddsutrustning för kameran och nått sorts kamera band så är risken liten för att något ska gå sönder. Men är man ute på en båt ska man självklart ta det försiktigt än hur mycket skyddsutrustning man har för sin kamera.

sport fiskeDen bästa tiden att fiska är tidigt på morgonen eller sent på kvällen samma gäller för fotografering, den gyllene tiden när solen är som längst bort och ger ett fint mjukt ljus. För personer som inte är helt inne i fotografering så betyder det att man med mjukt ljus kan få mycket finare bilder tack vare att solen inte ger av sig lika skarpt ljus.

När du är klar med din fisketur och har bilder på allt från dina familj, barn, vänner till fisk och natur så är det till att framkalla dom till bilder ett perfekt sätt att föreviga dina minnen. Online hittar du till exempel här denna sajt som du enkelt kan beställa framkallning av dina bilder, du kan även passa på att göra någon förstoring av dina favoritbilder och rama in.

Fiska själv, med familj eller kompisar på den närmsta sjön är alltid kul men om man vill ha lite mer av sin fiskeupplevelse kan man alltid följa med på guidade fisketurer som tar med dig på spännande äventyr på dom bästa fiske ställena i världen.