Koll på tiden i skogen

Att det just skulle vara speciellt viktigt att hålla koll på tiden i skogen kan vara överdrivet. Mest viktigt måste det väl vara att komma i tid till skolan och jobbet? Trots det kan du ha ett behov av en bra klocka som visar rätt tid även i skogen.

Här kan du vara ute på allt från svampjakt, fisketur eller ute på pass under jaktsäsongen. Har du då inte familjen med dig kan de helt enkelt vilja att du kommer hem till middagen är klar. Behöver du en klocka kan du hitta din nya här.

Är tiden viktig på semestern

Vare sig du är ute i skogen eller utomlands kommer du att vara ledig från jobbet under den tiden. Sett till frågan om tiden är viktig på semestern, utgår vi från att de flesta svarar nej. Det kan dock vara ett felaktigt svar.

För det första vill du hinna med så mycket som möjligt på din lediga tid. Det kan då kräva tidsplanering. För det andra finns det de som har lika mycket att göra på fritiden som på jobbet. Det kräver också att du planerar din tid. Sist men inte minst ska du också tänka på att alla behöver koppla av, så det kan vara nyttigt att koppla bort tidsaspekten vissa gånger.