Ny motor till fiskebåten

Fiskesäsongen är i full gång och du har kanske spenderat ett par veckor i stugan. Upptäckt att din båtmotor inte går som den ska, och funderar kanske på att köpa en ny. Fördelarna med att köpa en ny motor till din fiskebåt är många.

Mindre miljöavtryck

Något du absolut inte vill ska hända när du är ute på vattnet. Är att din båtmotor slutar fungera. Har du inte åror med dig vid ett sådant tillfälle så har du stora problem och det kan fort bli livshotande. Att ha en motor som du litar på som du vet startar och går felfritt är A och O. Förutom att en ny motor är mer pålitlig så är den även mer miljövänlig i och med att den kommer dra mindre bränsle än vad en äldre motor gör.

El-motor

På dagens marknad finns även el-motorer som du kan använda på din båt. De flesta fiskare använder sällan enbart el-motorer utan har det som en extra motor. Den monteras antingen fram eller bak på båten. En del har fjärrkontroller för att kunna styra båten direkt från där du står och fiskar. Du kan tyst och behagligt glida fram på vattnet i vassen utan att störa fiskarna. Klicka dig vidare här för att hitta din nya båtmotor.